Lifestyle

Misschien dat je al gezien hebt wie ik ben, maar ik zal me toch nog even voorstellen. Mijn naam is Nicole de Leest en ik ben het meisje achter ‘Striped Panda’. Op mijn blog wil ik schrijven over alles wat mij interesseert zoals; fotografie, interieur, reizen, shoppen en nog veel meer. Ik schrijf al verhalen sinds ik weet hoe ik woorden op papier moet zetten (al klopte de woorden toen nog niet helemaal). Maar nu wordt het toch echt tijd dat ik er wat meer mee moet gaan doen.

 

Op 3 juli 2017 heb ik (na 5 jaar) mijn diploma ‘Kleur & Interieuradviseur’ gehaald bij het Nimeto in Utrecht. Tussen mijn opleiding door heb ik toen ook 3 onwijs leerzame fotocursussen gevolgd bij Fotoclub.nl. Omdat interieur en fotografie 2 grote interesses van mij zijn, zul je daar veel van tegen komen op mijn blog. Met een fulltime opleiding en een weekendjob, moet ik toch ergens mijn passie en creativiteit kwijt, want ik barst van de ideeën.

 

Ik hoop dat ik met mijn blog, jullie als lezers, kan amuseren, inspireren en informeren over van alles en nog wat. Mocht je alvast meer willen zien of weten? Kijk dan op een van mijn social mediakanalen van ‘Striped Panda’ of neem contact op via het contactformulier!

 

Veel leesplezier!

 

Nicole

2 reacties

  1. Ƭhat is very іnteresting, You’re a very skіlled blogger.
    I’ve joined your rss fеed and sit up fⲟr looking for more of your magnificent post.
    Also, I’ve shared your web site in my social netԝorks

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie