Travel

Zoals je misschien al in mijn eerdere berichten hebt gelezen, ben ik afgelopen zomer op vakantie geweest, waarbij ik 3 Airbnb’s heb bezocht. Na de Airbnb in Heidelberg en die in Freiburg im Breisgau, reden we door naar onze laatste bestemming Bellano. In de laatste Airbnb hebben we onze laatste 5 nachten van de vakantie doorgebracht.

 

Bellano is een plaats aan het Comomeer in Italië. Het is altijd wel even zoeken naar het appartement, want op de foto’s zie je natuurlijk niet alle aanzichten. We kwamen binnen door een poort, waar je meteen een tuintje had, dit was ook de plek waar we onze auto konden parkeren. Vanuit de tuin keek je op een serre met een brede trap, de linkerkant was ons appartement en aan de rechterkant woonde de vrouw die het verhuurde.

 

 

Het appartement was heel anders dan de vorige Airbnb’s van de vakantie. Er stonden nog heel veel spullen en we mochten overal gebruik van maken. Het was heel kleurrijk en gezellig ingericht, een beetje een vintage bohemian stijl. Je kon wel echt zien dat het een appartement van iemand anders was wat verhuurd werd, maar dat is dan ook de bedoeling van een Airbnb. Je kwam binnen in een soort woonkamer, waar een bank van pallets stond en een tafel met stoelen. Daarna kwam je uit in de keuken, waar een grote eettafel stond. Vanuit de keuken kon je naar de eerste slaapkamer en via een andere deur kwam je in een klein halletje uit, vanuit hier kon je weer verder naar de tweede slaapkamer en de badkamer.

 

 

De omgeving van het appartement was super! Vanuit de tuin kon je naar het meer kijken en zag je de boten liggen. Om zelf bij het water te komen, moesten we even een blokje omlopen. Terwijl je richting het meer liep, liep je ook meteen langs een supermarkt en bakker, waar we onze boodschappen konden doen. Bellano heeft een boulevard met verschillende eetgelegenheden, wat het er gezellig druk maakt. Ook is er rondom het Comomeer genoeg te doen om je te vermaken.

 

Van onze vakantie vond ik dit toch wel de leukste plek. Het appartement was leuk en gezellig ingericht en de omgeving was super. Ben zelf gek op Italië, dus daarin had deze ook wel een voorsprong.

 

Nicole

 

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

7 reacties

  1. Wat een leuk appartementje, zo fleurig! Ik hou er zelf ook zo van om bij een Airbnb te overnachten, het is altijd zo authentiek.

  2. Ik verblijf ook altijd graag met air b’bn, dit is me eigenlijk nog nooit echt tegengevallen! Vooral mooi meegenomen dat de omgeving ook zo gezellig was!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie